Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2017 animoitu supersankarikomedia – pääosaäänenä koomikko Kevin Hart!

Captain Underpants: The First Epic Movie nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa lauantaina.

Televisiossa esitetään paljon uutsintoja – Iltapulun rakkaat lukijatkin ovat asiaa harmitelleet sosiaalisessa mediassa. Onhan tilanne kuitenkin sikäli ymmärrettävä, että kanavat kuitenkin joutuvat aina maksamaan elokuvien näyttöoikeuksista. Ennemmin sitä sitten otetaan useampi näyttökerta tukkuhintaan kuin ostetaan Netflixin kokoluokkaa oleva määrä sieltä sun täältä. Eikä monikaan meistä muutenkaan huomaa kaikkia esitettäviä elokuvia samalla kertaa!

Captain Underpants: The First Epic Movieta ei Suomessa ole ennen nähty. Kyseessä on huvittava animaatioelokuva, jonka on ohjannut David Soren. Koomikko Kevin Hartin äänellä varustettu ala-astelainen supersankari pukeutuu pelkkiin alushousuihin ja punaiseen mustalaikkuiseen viittaan. Komedian ainekset ovat siis ilmassa.

Kapteeni Kalsarin seikkailut ovat peräisin DreamWorksin animaatiotehtaalta. Hahmo on saanut sittemmin myös oman Netflix-sarjansa nimeltään The Epic Tales of Captain Underpants.

Elokuva esitetään TV5:llä lauantaina kello 19.15 ja sen jälkeen vielä sunnuntaina 16.30 ja perjantaina 16.30. Suositusikäraja on 7 vuotta.

Julkaistu 04.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot