Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa

The Affair päättyy viidennen kautensa jälkeen.

Yhdysvaltalainen The Affair on ihastuttanut suomalaisia jo vuoden 2015 kesäkuusta saakka. Nyt päälle viisivuotinen taipale on kuitenkin saavuttamansa kulminaatiopisteen, kun viides ja viimeinen kausi käynnistyy tänä torstaina.

The Affairista on pidetty muuallakin kuin vain Suomessa. Sarja on saanut vuosien varrella muun muassa useita alan palkintoja. Vuoden 2015 Golden Globeilla miesnäyttelijä Dominic West oli ehdolla parhaaksi televisiodraaman miesnäyttelijäksi, kun taas taas Ruth Wilson pokkasi palkinnon parhaana televisiodraaman naisnäyttelijänä. Samalla sarja kokonaisuudessaan palkittiin parhaana televisiodraamana. Samoin esimerkiksi Satellite Awards -gaalassa on tullut The Affairille roppakaupalla tunnustusta.

Englanninkielinen sana affair tarkoittaa suomeksi syrjähyppyä tai sivusuhdetta. Tämän mukaisesti sarja käsittelee pettämistä sekä sen syitä ja seurauksia. Tärkeitä vitoskaudellakin esiintyviä hahmoja ovat muun muassa Noah Solloway (Dominic West), Helen Butler (Maura Tierney), Whiney Solloway (Julia Goldani Telles) ja Trevor Solloway (Jadon Sand).

The Affairin viidennen kauden 11 uutta jaksoa esitetään AVA-kanavalla torstaisin kello 21.00.

Julkaistu 03.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot