Suosittu seikkailusarja palaa ruutuun 35. kauden jaksoin – Yhdysvalloissa päättyi juuri 40. kausi

Jeff Probstin kipparoima Selviytyjät (Survivor) on lauantai-illan ehdottomia suosikkeja.

No nyt!

Selviytyjät... Tämä se vasta on loistava televisiosarja!

Siinä missä moni reality-sarja on melkeinpä enemmän käsikirjoitettua viihdettä kuin totta, on Selviytyjät aina ihastuttanut aitoudellaan. Tässä kisailuohjelmassa ei nähdä mitään turhanpäiväistä peiton heiluttamista, vaan keskitytään sosiaaliseen peliin ja usein myös atleettisiin suorituksiin!

Selviytyjien 35. kaudella pelaajat jaetaan kolmeen eri heimoon – sankareihin, parantajiin ja ahertajiin. Käytännössä osallistujat on siis erotettu ryhmiin kisailemaan uriensa ja täten myös luonteidensa perusteella.

Yhdysvalloissa Selviytyjistä nähtiin viimeisimpänä 40. kausi. Toukokuun puolella päättyneellä kaudella jaossa oli reality-ohjelmahistorian kaikkien aikojen suurin rahapotti – nimittäin 2 miljoonaa dolllaria! Osallistujinakin oli mukana peräti 20 voittajaa sarjan historiasta. Niin vanhoja kuin uudempiakin.

Koronavirustilanteen vuoksi 40. kausi ei huipentunutkaan suoraan lähetykseen yleisön keskuudesta Los Angelesista, vaan show kuvattiin Jeff Probstin omassa autotallissa. Finaalikolmikkoonkin otettiin yhteyttä ainoastaan tietokoneen välityksellä.

Selviytyjien 35. kauden 16 jaksoa nähdään tavalliseen tapaan lauantaisin MTV3-kanavalla kello 20.00.