Suosittu vuoden 2010 buddy-komedia esitetään taas televisiossa – luvassa älyvapaa paluu 80-luvulle

Hot Tub Time Machine – Kasarinkankkunen on kotimaassaan Yhdysvalloissa jo jonkinlaisessa kulttimaineessa.

Ah, kukapa 30–40 vuotiaista ei suhtautuisi 80-lukuun nostalgiahöyryisin fiiliksin? Se oli kovaa aikaa se.

Hot Tub Time Machine on komedia kolmesta hölmöstä hepusta, joille ei oikein aikuiselämä maistu. Niinpä he lähtevät fiilistelemään vanhoja aikoja patikkamökille, jossa aikanaan vietettiin useat hauskat bileet. Sitä he eivät kuitenkaan tiedä, että mökin ulkopuolella oleva amme pystyy maagisesti siirtämään heidät takaisin ihanalle 80-luvulle.

Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen -elokuvan on ohjannut Steve Pink, joka myöhemmin ohjasi myös vuonna 2015 julkaistun jatko-osan. Pääosia elokuvassa esittävät John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson ja Clark Duke.

Leffa ei ollut mikään mahtava menestys taloudellisesti eikä kriittisesti. 36 miljoonan dollarin budjetilla tuotettu raina tuotti lippuluukuilla 64,6 miljoonaa dollaria ja sai Rotten Tomatoesissa 201 kriitikolta vain 63-prosenttisen hyväksynnän. IMDB:ssäkin arvosana seisoo epämairittelevassa 6,4 pisteessä.

Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen esitetään Subilla tiistaina kello 21.00.

Julkaistu 28.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot