Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa!

Jurassic World tuli aikanaan ensi-iltaan vuonna 2015.

Kaikki eivät ehkä tiedä, että legendaarinen vuoden 1993 ensimmäinen Jurassic Park -elokuva perustui Michael Crichtonin kirjaan. Itse asiassa tuotantoyhtiöt Universal Pictures ja Amblin Entertainment ostivatkin aikanaan Crichtonin teoksen oikeudet jo ennen sen julkaisua.

Jurassic Parkin tarina on sittemmin puhutellut melkoisen suurta osaa kansasta. Vaikka elokuvat eivät aivan pienimmille lapsille sovikaan, tuntevat niin aikuiset kuin tenavatkin kiinnostusta entisaikojen hirmuliskoihin. Brändin ympärille on julkaistu niin leluja ja Lego-palikoita kuin lukuisia videopelejäkin.

Jurassic World marssittaa ruudulle vain muutamia hahmoja alkuperäisestä Steven Spielbergin elokuvasta. Mukana ovat kuitenkin esimerkiksi Ian Malcolm (Jeff Goldblum) ja John Hammond (Richard Attenborough). Elokuva sai jatkoa vielä vuonna 2018 Jurassic World: Kaatunut valtakunta -osan muodossa, mutta seuraavaa osaa saadaan odotella näillä näkymin vuoden 2021 kesäkuulle.

Jurassic World esitetään TV5:llä launtaina kello 21.00. Seuraavat esitykset ovat sunnuntaina 23.10 ja perjantaina 23.50.

Julkaistu 04.04.2020

Uusimmat

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri!

Videot

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa