Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa!

Jurassic World tuli aikanaan ensi-iltaan vuonna 2015.

Kaikki eivät ehkä tiedä, että legendaarinen vuoden 1993 ensimmäinen Jurassic Park -elokuva perustui Michael Crichtonin kirjaan. Itse asiassa tuotantoyhtiöt Universal Pictures ja Amblin Entertainment ostivatkin aikanaan Crichtonin teoksen oikeudet jo ennen sen julkaisua.

Jurassic Parkin tarina on sittemmin puhutellut melkoisen suurta osaa kansasta. Vaikka elokuvat eivät aivan pienimmille lapsille sovikaan, tuntevat niin aikuiset kuin tenavatkin kiinnostusta entisaikojen hirmuliskoihin. Brändin ympärille on julkaistu niin leluja ja Lego-palikoita kuin lukuisia videopelejäkin.

Jurassic World marssittaa ruudulle vain muutamia hahmoja alkuperäisestä Steven Spielbergin elokuvasta. Mukana ovat kuitenkin esimerkiksi Ian Malcolm (Jeff Goldblum) ja John Hammond (Richard Attenborough). Elokuva sai jatkoa vielä vuonna 2018 Jurassic World: Kaatunut valtakunta -osan muodossa, mutta seuraavaa osaa saadaan odotella näillä näkymin vuoden 2021 kesäkuulle.

Jurassic World esitetään TV5:llä launtaina kello 21.00. Seuraavat esitykset ovat sunnuntaina 23.10 ja perjantaina 23.50.

Julkaistu 04.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot