Supersuosittu kulttimaineessa oleva suomalaissarja palaa pian ruutuun uusin kujein – tällaista on luvassa

Madventures seikkailee jatkossa Suomessa.

Kulttimaineeseen saakka noussut matkailuohjelma Madventures aloitti taipaleensa vuonna 2002. Vuoteen 2009 mennessä sarjasta oli esitetty kolme kautta ja yhteensä 49 jaksoa. Sarjassa dynaaminen kaksikko Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff kiertelivät maailmaa esitellen erilaisia kulttuureita ja valtioita reppureissaten kevyin matkatavaroin. Erityisen paljon huomiota sarja sai parivaljakon karisman ja etenkin Rantalan hauskan ulosannin vuoksi.

Sittemmin Madventures-brändiä on levitetty laajemmallekin. Miesten lärveillä on myyty viittä Madventures-kirjaa sekä kahta uutta sarjaa: Mad Cookia ja Docventuresia, joista ensimmäinen oli kokkiohjelma ja toinen dokumenttielokuviin keskittyvä sarja.

Maaliskuun lopussa Madventures palaa takaisin uudella Madventures Suomi -nimisellä inkarnaatiolla. Tällä kertaa Rantala ja Milonoff lähtevät maailman sijasta valloittamaan Suomea. Varsinaisen maakuntamatkailun sijasta ohjelmassa keskitytään kuitenkin enemmänkin ilmiöihin – muun muassa biohakkereihin, kullankaivajiin, hylkeenpyytäjiin ja samaaneihin. Kuulostaisi siis siltä, että perin mielenkiintoista menoa on jälleen kerran luvassa!

Ohjelman uudet jaksot esitetään Nelosella tiistaisin kello 21.00 maaliskuun 31. päivä alkaen.

Julkaistu 10.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot