Supersuosittu suomalainen sarja palaa taas ruutuun – tarjolla jälleen todellisia rakkaustarinoita ja hääsuunnitteluita

Unelmahäiden kolmas kausi käynnistyy FRII-kanavalla.

Ah tuota aidon rakkauden auvoa! Onko sen romanttisempaa kuin katsoa televisiosta, kun oikeat suomalaiset pariskunnat valmistautuvat seilaamaan avioliiton tyyneen ja kärsivällisyyttä vaativaan satamaan? Tällainen on lähtötilanne Unelmahäät-sarjassa, jossa seurataan naimisiin aikovien häävalmisteluita!

Hieman hassua on, että alun perin Unelmahäät tunnettiin nimellä Satuhäät. Tällä nimellä sarja liikkui vuodesta 2005 aina vuoteen 2016 asti. Tuotantokausia oli tarjolla peräti 11 kappaletta, joskin vuonna 2008 pidettiin taukoa.

Vuonna 2018 sarja teki parin vuoden poissaolon jälkeen paluun uudella Unelmahäät-nimellään. Nimenvaihdoksen syyksi voisi veikkailla vaikkapa sitä, että sarja siirtyi Yle TV2:lta TV5:lle. Muita suuria muutoksia ei aikanaan kuitenkaan nähty – mitä nyt muutama grafikkka meni vaihtoon ja mainoskatkot tarttuivat mukaan kaupalliselle kanavalle siirryttäessä.

Unelmahäät-nimellä sarja on nyt edennyt kolmannelle kaudelleen. Ensimmäisessä jaksossa seurataan Johannan ja Mikon rakkaustarinaa ja pohditaan Mikon aikoinaan suhdetta koetellutta päihteidenkäyttöä.

Unelmahäiden uudet jaksot nähdään TV5-kanavalla maanantaisin 21.00. Pitkin viikkoa esitetään uusintoja TV5:n lisäksi FRII:llä.

Julkaistu 15.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot