Suursuosion saavuttaneen suomalaisen reality-sarjan seitsemäs kausi käynnistyy – kansainvälistä lastenhoitamista päästään taas seuraamaan pikavauhdilla!

Au pairit -sarjan seitsemäs kausi vie katsojansa Uuteen-Seelantiin.

Maailma on nykyisin enemmän yhdessä kuin mitä ennen. Matkustaminen on merkittävästi halvempaa kuin koskaan aiemmin, minkä lisäksi ihmiset tutustuvat netin kautta entistä helpommin paitsi vieraisiin kulttuureihin, myös muissa maissa asuviin ihmisiin. Toisaalta nuorten ei silti ole kovinkaan helppo lähteä hakemaan ulkomailta mitenkään kovinkaan kattavia kokemuksia. Kaksi tyypillisintä tapaa lienevät lukioaikana suoritettava vaihtoon lähteminen tai sitten työskentely ulkomailla esimerkiksi kesätöissä.

Au pairit -sarja on jo vuodesta 2014 seurannut nuoria, jotka lähtevät ulkomaille au pairiksi – siis lastenhoitajaksi vieraaseen perheeseen. Joka kaudella kohteena on ollut jokin uusi paikka. Ensin au pairit nähtiin Lontoossa, minkä jälkeen vuorossa olivat Los Angeles, Australia, Kanada, Miami, Havaiji ja nyt tänä vuonna sitten Uusi-Seelanti. Uuteen-Seelantiin realityä kuvaamaan lähtivät uudet au pairit Ada, Emel, Jussi ja Sini sekä vuonna 2018 Miami-kaudellakin nähty Jane.

Au pairit Uudessa-Seelannissa nähdään TV2:lla viiden vuorokauden aikana. Keskiviikosta lauantaihin on luvassa kaksi jaksoa illassa, kun taas sunnuntaina onkin sitten jo luvassa viimeinen jakso. Jaksot esitetään päivittäin aikavälillä 21–22.

Julkaistu 20.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot