Täältä tulee kuuluisa floppielokuva vuodelta 1999 – mukana projektissa muun muassa Ellen Denegeres ja Bon Jovi

EDtv on Ron Howardin ohjaama elokuva.

Perinteisesti elokuvaharrastajat tykkäävät katsoa leffoja, jotka pursuavat laatua, ovat saaneet Oscareita ja ovat todellisia kaupallisia menestystarinoita. Toisinaan voi kuitenkin olla kiva laittaa pyörimään leffa ihan vain sen huonouden takia.

EDtv ei ainakaan IMBD-käyttäjien mielestä toisaalta ollut mikään valtavan huono tapaus. Satiirisen komedian keskiarvo palvelussa on 6,1, joka on aika keskimääräinen arvosana. Sen sijaan lippuluukulla elokuva menestyi erittäin heikosti. Tähtiä tursuava EDtv nimittäin tehtiin 80 miljoonan dollarin budjetilla, mutta lippuluukulla tuli takaisin vain 35,2 miljoonaa. Onhan noin 45 miljoonaa kuitenkin melkoinen määrä persnettoa elokuvalta, joka on kuitenkin luonnollisesti tehty taloudellinen motiivi mielessä.

EDtv:n tarinassa Ed (Matthew McConaughey) valitaan mukaan ohjelmaformaattiin, jossa hänen elämäänsä näytetään kellon ympäri televisiossa. Ohjelmaformaatin luojana toimii Ellen DeGeneresin esittämä Cynthia, ja musiikkia elokuvaan on tehnyt yhdysvaltalaisbändi Bon Jovi. Lisäksi mukana on myös Jay Lenon ja Elizabeth Hurleyn kaltaisia tähtiä.

EDtv esitetään TV5:llä lauantaina kello 15.40.

Julkaistu 23.05.2020

Uusimmat

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi!

Videot

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija!