Tällaista tällä kertaa: Vuorossa vuoden 2017 elokuva radikaaleista islamisteista – ruudulla esiintyvät muun muassa Orlando Bloom ja Michael Douglas

Unlocked on vuoden 2017 trilleri, jota tähdittää Noomi Rapace.

Kun isossa maailmassa tehdään elokuva radikaalista islamista, on siinä helposti jotakin vähän kyseenalaista. Toki leffat ovat kautta aikain käsitelleet ajankohtaisia ja puhuttavia aiheita, mutta yhdysvaltalainen röyhistely ja kilvenkiillotuskaan eivät välttämättä aina uppoa kuin veitsi voihin. Unlockedin tosin on ohjannut englantilainen Michael Apted, ja kyseessä on Lionsgaten brittiläis-yhdysvaltalainen produktio.

Unlockedissa islamistit suunnittelevat biologista iskua Lontooseen ja tapausta lähtee selvittelemään Noomi Rapace peiteroolissa. Trailerin näet tästä:

Elokuva esitetään Nelosella trillerille sopivaan aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 0.25 alkaen.

Julkaistu 21.02.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot