Tänään olisi tarjolla Oscar-palkittua elokuvaa! Tsekkaa ennakkoon trailerista, miltä maistuu

Oscar-palkittuihin elokuviin voi yleensä ainakin jokseenkin luottaa.

Tuntuuko välillä siltä, että televisiosta tulee ihan liikaa huonoja elokuvia? Kenties tahdot antaa mahdollisuuden vuonna 2015 julkaistulle Roomille. Se sai vuonna 2016 Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta (Brie Larson), minkä lisäksi se oli ehdolla myös parhaan elokuvan, parhaan ohjauksen ja parhaiten sovitetun käsikirjoituksen kategorioissa. Kai sekin jotain kertoo! IMDB:ssä leffa nauttii mukavasta 8,1:n arvosanasta.

Tsekkaile tästä draamaelokuvan traileri. Sen kautta pääset haisulle siitä, mikä kupletin juoni on.

Room esitetään FRII-kanavalla kello 21.00 keskiviikkona, ja sen jälkeen vielä TV5:llä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 0.20.

Julkaistu 15.01.2020

Uusimmat

Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja!

Videot

Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon