Tänään se viimein tulee – Madventuresin uudet jaksot ovat täällä taas!

Madventures Suomi käynnistyy tänään tiistaina.

Madventuresin kaltaisia supersuosittuja sarjoja ja formaatteja ei Suomesta turhan paljon tule. Niin vain menestyssarjaa kuitenkin esitettiin Yhdysvalloissakin Travel Channel -kanavalla vuonna 2009.

Madventures pyöri Suomen televisioissa aikanaan kolmen kauden verran – vuosina 2002, 2005 ja 2009. Ohjelmaa tehtiin suhteellisen pienellä budjetilla, mikä olikin ehdottomasti yksi sarjan ihastuttavimmista ja samaistuttavimmista piirteistä. Kaksi karismaattista kaveria ja kamera. Siinä kaikki.

Miksi kultamunia muniva hanhi sitten päätti päivänsä? Vastikään miehet ainakin paljastivat Ilta-Sanomien haastattelussa palaneensa loppuun aiempia kausia tehdessään. Ohjelmat ja reissaaminen vaativat paljon taustatyötä ja vaivaa, minkä lisäksi perheytyminen sekin hillitsi miesten matkailuintoa. Jotta materiaali saatiin näyttämään rennolta kameroille, piti kulisseissa paiskia töitä kahta kauheammin.

Nyt Madventures matkailee ennalta nauhoitetuissa jaksoissa Suomessa, mikä tuntuu näin koronaviruksen aikakautena ja Uusimaan eristämisen jälkeen ironisen osuvalta. Nythän rento ja vapaa reissaaminen Suomessa tuntuu ihan yhtä kaukaiselta kuin lomamatka Thaimaahan.

Madventures Suomi pyörähtää käyntiin Nelosella tiistaina kello 21.00. Uusintoja esitetän pitkin viikkoa paitsi Nelosella, myös JIMIllä.