Tarjolla nyt David Fincherin jännäri – ohjaaja tullut tutuksi muun muassa Alien 3:sta ja Benjamin Buttonin uskomattomasta elämästä

Gone Girl nauttii IMDB:ssä kunnioitettavasta 8,1 pisteen keskiarvosta.

Kirjoihin perustuvissa elokuvissa on usein puolensa. Mikäli joku ihminen on jaksanut ideoida sellaisen tarinan, että siitä jaksaa kirjoittaa kirjankin, on tarina monesti ainakin jokseenkin kiinnostava ja koukuttava. Eikä elokuviakaan haluta yleensä tehdä kovinkaan huonoista kirjoista, joten jonkinlainen laadun tae se on tämäkin.

Menestysohjaaja David Fincherin ohjaama vuoden 2014 jännityselokuva Gone Girl perustuu Gillian Flynnin samannimiseen kirjaan vuodelta 2012. Elokuva kertoo tarinan avioparista, jonka toinen osapuoli, vaimo Amy, katoaa yllättäen pariskunnan viisivuotishääpäivänä. Syytökset suunnataan tietenkin oudosti käyttäytyvän aviomiehen suuntaan, ja vähitellen koko avioliittokin paljastuu kulissiksi. Elokuvassa tapausta käsitellään myös median silmin, sillä kadonneen vaimon vanhemmat ovat julkkiksia.

Gone Girlin pääosissa nähdään näyttelijät Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry ja Carrie Coon. Elokuva sai julkaisunsa aikaan myönteisen vastaanoton. Esimerkiksi Rotten Tomatoesissa elokuvan arvosteluista myönteisiä oli 88 prosenttia.

Gone Girl esitetään Subilla sunnuntaina kello 21.00. Trailerin näet tästä:

Julkaistu 15.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot