Tarjolla nyt hyvin arvosteltua rikolliskomediaa vuodelta 1998 – ohjaajina menestynyt veljeskaksikko

The Big Lebowski on klassikkokomedia Coenin veljeksiltä Joelilta ja Ethanilta.

Hauskat elokuvat ovat hauskoja, mutta komediat harvoin ovat etenkään kriitikoiden mieleen. Myöskään The Big Lebowski ei saanut aikanaan kummoista vastaanottoa kriitikoilta, mutta myöhemmin se on noussut kulttimaineeseen. Erityisesti elokuva muistetaan sen oudon epätavallisista hahmoista, hauskoista uniosuuksista, mielenkiintoisesta dialogista ja omintakeisesta musiikista.

The Big Lebowski kertoo työtä karttavasta keilaajasta (Jeff Bridges), joka joutuu vahingossa rikollisten pieksemäksi siksi, että hänellä sattuu olemaan sama nimi kuin miljonääri Lebowskilla. Pian oikean miljonäärin vaimo kidnapataan, ja kakkos-Lebowski päätyy käänteiden myötä toimittamaan lunnasrahoja pieksäjilleen.

Nimirooleissa The Big Lebowskissa nähdään Jeff Bridgesin lisäksi esimerkiksi John Goodman, Julianne Moore ja Steve Buscemi. Tämän elokuvan kohdalla voisi sanoa, että traileri kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

The Big Lebowski esitetään TV5:llä tiistaina kello 22.00. Seuraavat esitykset nähdään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä TV5:llä kello 01.10 sekä sunnuntaina Kutosella kello 21.00.

Julkaistu 24.03.2020

Uusimmat

Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa! Onko Euroviisujen peruminen koronaviruksen takia pettymys? – Nyt olisi tarjolla kahdenlaista salvaa haavoihin! Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen vuoden 1967 romanttinen komedia – pääosissa Jane Fonda ja Robert Redford

Videot

Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa! Onko Euroviisujen peruminen koronaviruksen takia pettymys? – Nyt olisi tarjolla kahdenlaista salvaa haavoihin! Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen vuoden 1967 romanttinen komedia – pääosissa Jane Fonda ja Robert Redford Jim Carrey tulee taas – veikeä veijari tähdittää vuoden 2000 romanttista komediaa Renée Zellwegerin kanssa