Tarjolla nyt jotakin ihan muuta – Oscar-ehdokkuuksilla muistettu fantasiaelokuva 6-vuotiaasta tytöstä ja mielikuvitushirviöistä

Vuoden 2012 elokuva Beasts of the Southern Wild on tuttu muun muassa Rakkautta ja anarkiaa -elokuvafestivaaleilta.

Elokuvia on monenlaisia ja moniin makuihin, mutta joskus vastaan tulee jotakin sellaista, joka todella poikkeaa massasta. Tällainen elokuva on aikanaan 6-vuotiaan Quvenzhané Wallisin (ei maailman helpoin nimi) tähdittämä Beasts of the Southern Wild. Elokuva sai Oscar-gaalassa ehdokkuudet kategorioissa paras elokuva, sovitettu käsikirjoitus, ohjaus ja naispääosa. Wallis oli gaalan aikaan 9-vuotias, joten ehdokkuus parhaasta naispääosasta oli historiallinen.

Millaisen roolin Wallis sitten Hushpuppy-nimisenä tyttönä tekee ja millainen elokuva on kyseessä? Siitä saat osviittaa trailerista:

Elokuva esitetään Subilla myöhään keskiviikkona kello 22.45.

Julkaistu 12.02.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot