Tarjolla nyt uunituore psykologinen minisarja – esitettiin kotimaassaankin vasta helmikuussa!

Tsunami on ruotsalainen jännäri.

Minisarjoissa on paljon hyvää. Lyhykäisyydessään ne ovat usein melkein kuin elokuvia – korkeilla tuotantoarvoilla varustettuja ja juonellisesti tiiviitä pakkauksia. Näin on asian laita myös uunituoreen ruotsalaisen Tsunamin kohdalla.

Kuten ehkä arvata saattaa, Tsunami vie katsojansa vuoden 2004 joulukuun tapahtumiin. Sarjassa Tomas (Henrik Norlén) on lähdössä poikapuolensa Ivanin (Rufus Glaser) kanssa jouluksi Thaimaahan parantamaan välejään. Tomasin tyttöystävä Nina (Liv Mjönes) ei kuitenkaan tiedä miehensä salaisuutta. Tomasin johtamassa avustusjärjestössä on nimittäin juuri kavallettu yli kaksi miljoonaa kruunua eli noin 180 000 euroa. Tilanteeseen kun heitetään vielä maailmaa ravisuttanut luonnonkatastrofi, niin tilanne on tulenarka. Ohjelma käsitteleekin ennen kaikkea siten, miten ihmiset toimivat, kun tilanne viedään äärimmilleen.

Kotimaassaan Ruotsissa Tsunami esitettiin kaksi kuukautta sitten helmikuussa. Sarjassa on ainoastaan kolme osaa, ja sen on käsikirjoittanut Sara Kadefors ja ohjannut Henrik Georgsson.

Tsunami nähdään Yle Teema & Fem -kanavalla sunnuntaisin kello 21.45.

Julkaistu 05.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot