Tarjolla nyt vuoden 2014 draamaelokuva pitkänmatkanjuoksijasta – tärkeässä roolissa Angelina Jolie, mutta ei siten kuin yleensä on totuttu!

Murtumaton (Unbroken) on Angelina Jolien ohjaama elokuva.

Angelina Jolie tunnetaan maailmalla monestakin asiasta. Paljon puhutaan tietenkin Jolien kauneudesta ja tieteellisesti mitattuna lähes täydellisistä kasvoista, mutta melkein suurempaan osaan ovat päätyneet kaunottaren mieskuviot. 44-vuotias Jolie on ollut naimisissa kolmesti, ja etenkin avioliitot Billy Bob Thorntonin ja Brad Pittin kanssa pyörivät aikanaan jatkuvasti TMZ:n ja juorulehtien lööpeissä. Liitto Pittin kanssa oli erityisen kohuisa, sillä kaksikon lempi leiskahti alun perin Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa ja johti Brad Pittin ja Jennifer Anistonin silloisen liiton kariutumiseen. "Brangelina" puolestaan lähti eri teille vuonna 2019.

Murtumaton ei suinkaan ole Jolien esikoisohjaus, vaan se tuli vuonna 2011 elokuvan In the Land of Blood and Honey muodossa. Murtumaton perustuu pitkänmatkanjuoksija Louis Zamperinin elämään sekä siitä kirjoitettuun elämänkertaan. Melkoisen elämän elänyt Zamperini toimi Yhdysvaltojen armeijassa toisen maailmansodan aikaan ja joutui muun muassa japanilaisten vangitsemaksi. Tänä päivänä mies on 97-vuotias.

Murtumaton sai Oscar-ehdokkuudet äänitehosteista, äänityksestä ja kuvauksesta. Elokuva esitetään TV5:llä keskiviikkona 21.00 ja perjantaina 23.30. Toinen uusinta on luvassa sunnuntaina Kutosella kello 22.50.

Julkaistu 06.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot