Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen komedia – pääosassa rakastettu naamanvääntelijä Will Ferrell

Land of the Lost ei ole aivan tavanomainen elokuva.

Komediaa voi ammentaa monesta aiheesta, mutta tieteiskomedioita ei aivan kamalasti ole. Toisaalta välillä tuntuisi siltä, että mitä vähemmän tarinaa komediassa on, sitä hauskempaa sen huumori on. Vuoden 2009 elokuva Land of the Lost vie katsojansa kuitenkin ufojen ja hirmuliskojen maailmaan.

Traileri kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

Elokuvan on ohjannut Brad Silberling. IMDB:ssä elokuvalla on arvosanana vaatimattomat 5,3, mutta mitäpä älyvapailta komedioilta voi olettaakaan?

Land of the Lost esitetään TV5:llä tiistaina kello 21.00 ja uudestaan torstain ja perjantain välisenä yönä kello 03.00.

Julkaistu 25.02.2020

Uusimmat

Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri! Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty! Viime vuoden ahdistava tanskalainen rikossarja uusitaan nyt – jo sarjan alkutilanne on hyvin häiritsevä Tuoreehkoa vuoden 2017 draamaa luvassa – kertoo sveitsiläisestä Alberto Giacomettista

Videot

Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri! Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty! Viime vuoden ahdistava tanskalainen rikossarja uusitaan nyt – jo sarjan alkutilanne on hyvin häiritsevä Tuoreehkoa vuoden 2017 draamaa luvassa – kertoo sveitsiläisestä Alberto Giacomettista Auliisti arvosteltu vuoden 2006 draama tarjolla – pääosassa aina yhtä valovoimainen Leonardo DiCaprio!