Tarjottimella romanttista komediaa kauniilla ja komeilla näyttelijöillä – mukana muun muassa Bill Hader ja Mila Kunis

Forgetting Sarah Marshall on Nicholas Stollerin ohjaama elokuva vuodelta 2008.

Nyt kun pahamaineinen covid-19 jyllää ja myllää julkisilla paikoilla ja osan meistä kodeissakin, nousevat kepeät romanttiset komediat uuteen arvoon. Laadukasta viihdettä yksinkertaisesti tarvitaan tänä aikana, jolloin ihmiset linnoittautuvat koteihinsa vessapaperivuorineen.

Pientä helpotusta arjen harmauteen tarjoaa elokuva Forgetting Sarah Marshall, jonka alkutilanne on surkuhupaisa. Jason Segelin näyttelemän Peterin maailma nimittäin järkkyy, kun hänen kaunis näyttelijäsydänkäpysensä (Kristen Bell) lähtee rock-tähden matkaan. Pettyneenä Peter matkustaa Havaijille hermolomalle, mutta samassa hotellissa sattuukin miehen huonoksi onneksi yöpymään tuttu kaksikko...

Leffalla on IMDB:ssä komediaelokuvaksi suhteellisen kohtuullinen arvosana – 7,1. Myös taloudellisesti ja kriitikoiden arvioissa mitattuna elokuva oli mukava menestys.

Forgetting Sarah Marshall esitetään TV5:llä tiistaina 22.00. Uusintojakin on luvassa pitkin viikkoa.

Ai niin, ja sitten vielä Iltapulun sivuilta pari 5–6 vuoden takaista kommenttia Forgetting Sarah Marshallista. Ainakin moisen pienen läpileikkauksen perusteella tämän elokuvan kärsii katsoa.

"VOI KYLLÄ! :D"

"Tämä on niin hyvä!"

"Tää pitää kattoo :)"

Julkaistu 17.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot