Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä!

Identtiset kaksoset (Twins) on Ivan Reitmanin ohjaama komedia.

Iso-Arska tunnetaan ennen kaikkea roolistaan Terminaattorina, mutta löytyypähän vanhasta kunnon kuvenööristä muitakin puolia. Vanhassa klassikkopätkästä lihaskimppu nimittäin pääsee esittämään itsensä Danny DeViton kaksoisveljeä. Vaan milläpä selitetään herrojen tyystin erilainen ulkonäkö ja geeniperimä?

Julius Benedict (Arnold Schwarzenegger) on elokuvassa laboratoriokokeessa jalostettu huippuihminen. Kauas ei toisin sanottuna elokuvan juoni todellisuudesta heitä... Pian mies saa tietää, että hänellä on kaksoisveli – gangstereille velkaa oleva, veljensä täydellinen vastakohta Vincent Benedict (Danny DeVito). Siinäpä sitä onkin sitten komedian ainekset kasassa!

Nykyisin Identtisiä kaksosia pidetään 80-luvun klassikkona, mutta alun perin kriitikot eivät olleet elokuvasta kovinkaan innoissaan. Rotten Tomatoesissa 41 kriitikosta vain 44 % on arvioinut elokuvan myötämielisesti.

Jatkoakin on elokuvalle pitänyt Universal Studiosin mukaan olla tulossa jossain vaiheessa, mutta vuoden 2018 jälkeen ei projektista enää ole kuultu hiiskaustakaan. Tuolloin Arska tosin väitti jatko-osan käsikirjoituksen olevan jo valmis.

Identtiset kaksoset esitetään TV5:llä perjantaina kello 21.00. Uusinnat ovat luvassa lauantaina kello 18.55 ja vielä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 01.10.

Julkaistu 28.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot