Tässä tulee yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista ja tuottoisimmista supersankarielokuvista – merkittävässä roolissa esimerkiksi entinen WWE-painija Batista

Guardians of the Galaxy onnistui aikanaan raapimaan tuottoa noin 500 miljoonan dollarin arvosta.

Vuonna 2009 Walt Disney Company osti elokuvajätti Marvel Entertainmentin. Kauppahinta oli tuolloin makoisat 4 miljardia dollaria. Sittemmin useat Marvelin nimen alla tehdyt elokuvat ovat olleet suuria menestyksiä. Hyvänä esimerkkinä tästä on komediallinen supersankarielokuva Guardians of the Galaxy vuodelta 2014. Kyseessä on järjestyksessään ensimmäinen sarjan kolmesta osasta. Jatko-osa Guardians of the Galaxy Vol. 2 julkaistiin vuonna 2017, kun taas kolmatta osaa kaavaillaan toistaiseksi jonnekin vuosille 2021–2022.

Elokuvan tarinassa Tähtilordin (Chris Pratt) johtajama lainsuojattomien joukko metsästää salaperäistä ikuisuuskiveä ympäri universumia. Muissakin rooleissa nähdään lukuisia tähtiä; muun muassa Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Zoë Saldana ja Michael Rooker.

Guardians of the Galazy oli hitti paitsi taloudellisesti, myös kriitikoiden ja fanien keskuudessa. IMDB:ssä elokuvalla on arvosanana 8,0. Oscar-ehdokkuuksia tuli puolestaan parhaasta maskeerauksesta ja parhaista erikoistehosteista.

Elokuva nähdään Nelosella sunnuntaina 21.30 alkaen.

Julkaistu 22.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot