Teinien romanssi muuttui vuosien piinaksi – tyttöystävän karmiva salaisuus tuli julki sairaalassa

Äärimmäisen väkivaltaisessa suhteessa elänyt Alex Skeel kertoo tarinansa Frii -televisiokanavalla.

23-vuotiaalla Alex Skeel selvisi äärimmäisen väkivaltaisesta parisuhteesta hengissä ja nyt hän haluaa jakaa tarinansa muiden henkilöiden kanssa, jotka kamppailevat mahdollisesti samankaltaisten ongelmien keskellä. 

Poliisin mukaan Alex Skeelin tarina on hurjin perheväkivaltaa käsittelevä tapaus, johon he ovat uransa aikana törmänneet. 

Alexin tyttöystävä Jordan Worth, joka sai teoistaan seitsemän ja puolen vuoden vankeusrangaistuksen, pahoinpiteli poikaystäväänsä säännöllisesti. Alexin ahdinko paistoi läpi ja hänen perheenjäsenensä olivat yrittäneet auttaa Alexin eroon myrkyllisestä ja mahdollisesti hengenvaarallisesta suhteesta. 

Suhde loppui, kun Jordan Worth pahoinpiteli Alexin sairaalakuntoon. Sairaalassa lääkärit totesivat, että hän olisi selvinnyt hengissä vain 10 päivää ilman ammattiapua. 

Jordan on tällä hetkellä Iso-Britannian ensimmäinen nainen, joka on saanut tuomion kontrolloivasta ja väkivaltaisesta käytöksestä parisuhteessa. 

 

Onneksi Alex ei menettänyt henkeään ja hänet saatiin pelastettua ajoissa. Jaa uutinen Facebookissa, jotta samankaltaisessa tilanteessa olevat ihmiset uskaltavat hakea apua. 

Julkaistu 16.12.2019

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!