Televisiossa nyt oikeasti hyvänä pidetty romanttinen draama vuodelta 2014 – katso traileri

Tähtiin kirjoitettu virhe (The Fault in Our Starts) on Josh Boonen ohjaama draamaelokuva.

Onko nimi John Green tunnettu? Ei Iltapulullekaan, mutta kyseinen Indianasta kotoisin oleva heppu on tunnettu kotimaassaan paitsi kirjailijana, myös veljensä kanssa YouTube-videoita tekevänä Vlogbrothersin osana. Vuonna 1977 syntynyt Green kirjoittaa pääasiassa nuorisokirjoja. Tähtiin kirjoitetun virheen lisäksi mies tunnetaan muun muassa teoksistaan Teoria Katherinesta, Arvoitus nimeltä Margo ja Kilpikonnan kuorella.

Tähtiin kirjoitettu virhe julkaistiin kirjana vuonna 2012, ja elokuva tuli ulos vain kaksi vuotta myöhemmin. Juonessa 16-vuotias syöpäpotilas Hazel (Shailene Woodley) ihastuu entiseen koripalloilijaan (Ansel Elgort), jolla myös on ollut aiemmin syöpä. Kyseessä on siis sairauden sävyttämä dramaattinen rakkaustarina.

Tähtiin kirjoitetusta virheestä kirjoitetut kriitikkoarviot olivat aikanaan pääasiassa kiitteleviä. Rotten Tomatoes -palvelussa 80 % kriitikoista jätti elokuvsta myönteisen arvion. IMDB:ssä puolestaan on tällä hetkellä näkyvillä arvosana 7,7.

Elokuva esitetään AVA:lla lauantaina kello 23.20. Suositusikärajana on 12.

Julkaistu 28.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot