Televisiossa nyt vuoden 2017 toimintatrilleri – pääosissa erikoinen parivaljakkko Jackie Chan ja Pierce Brosnan!

Todella erikoisesti nimetty Kiinalainen (The Foreigner) on Martin Cambellin ohjaama jännäri.

Hollywoodissa näyttelee valtavasti suosittuja näyttelijöitä, joista kaikilla on omat tyypilliset elokuva-genrensä ja tähtihetkensä. Melko harvoin pakkaa kuitenkaan sekoitetetaan kunnolla siten kuin on käynyt Kiinalainen-elokuvan kanssa.

Irlantilainen Pierce Brosnan tunnetaan eritoten James Bondina mutta myös monista draamoistaan ja leppoisista komedioistaan, joissa hän pääsee valloittamaan charmillaan. Hong Kongista kotoisin oleva Jackie Chan puolestaan on etenkin toimintaelokuvien ja hutkintapotkintaelokuvien ehdottomia kiintotähtiä.

Kiinalainen on toimintajännäri, jossa Jackie Channin näyttelemä Ngoc Minh Quan on nykyinen lontoolainen ravintoloitsija ja entinen erikoisjoukkojen sotilas. Elokuvassa Quan lähtee jäljittämään tyttärensä kuolemasta vastuussa olevia irlantilaisia radikaaleja. Matkallaan hän kohtaa irlantilaisen poliitikon Liam Hennessyn (Pierce Brosnan), joka väittää olevansa täysin tietämätön asiasta.

Kiinalais-yhdysvaltalais-brittiläinen elokuvaproduktio keräsi maailmanlaajuisesti yli sata miljoonaa dollaria tekijöilleen, vaikka kriitikot eivät pitäneetkään sitä mitenkään valtavan onnistuneena. Elokuvan IMDB-arvosana on 7,0.

Kiinalainen esitetään YLE TV2:lla sunnuntaina kello 21.00.

Julkaistu 22.03.2020

Uusimmat

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri!

Videot

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa