Televisiossa Stanley Kubrickin viimeiseksi jäänyt elokuva – ohjaaja kuoli lähes heti sen jälkeen

Eyes Wide Shut marssittaa ruuduun muun muassa Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin.

Keskiviikko on Nicole Kidmanin faneille hieno päivä, mutta monilla saattaa olla edessään valinnan vaikeus. TV5:llä pyörii kello 21.00 Kidmanin elokuva Tulkki, kun taas Subilla on samaan lähetysaikaan tarjolla hittielokuva Eyes Wide Shut.

Seksin ympärillä pyörivä elokuva jäi Stanley Kubrickin viimeiseksi. Ohjaaja kuoli nukkuessaan sydänkohtaukseen 70-vuotiaana vain kuusi päivää sen jälkeen, kun hän näytti Eyes Wide Shutin viimeisen version perheelleen ja elokuvan tähdille.

Trailerin näet tästä:

Julkaistu 26.02.2020

Uusimmat

Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri! Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty! Viime vuoden ahdistava tanskalainen rikossarja uusitaan nyt – jo sarjan alkutilanne on hyvin häiritsevä Tuoreehkoa vuoden 2017 draamaa luvassa – kertoo sveitsiläisestä Alberto Giacomettista

Videot

Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri! Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty! Viime vuoden ahdistava tanskalainen rikossarja uusitaan nyt – jo sarjan alkutilanne on hyvin häiritsevä Tuoreehkoa vuoden 2017 draamaa luvassa – kertoo sveitsiläisestä Alberto Giacomettista Auliisti arvosteltu vuoden 2006 draama tarjolla – pääosassa aina yhtä valovoimainen Leonardo DiCaprio!