Temptation Island Leevi kertoo miksi pari erosi ja mitä Josku teki Suomeen tulon jälkeen

Temptation Island -realitysarjaan osallistuneet, Josku ja Leevi, erosivat lähes välittömästi Suomeen tulon jälkeen.

Josefinin ja Leevin täydelliseksi nimetty parisuhde joutui saarella koetukselle, ja pariskunta joutui selvittämään on useita asioita viimeisellä iltanuotiolla. Josefin joutui hetkellisesti tiukan paikan eteen, kun nuotion loimussa paljastui enemmän, kuin hän osasi odottaa. Leevi oli kuullut, että Josefinilla oli ollut "käsipeliä" Temptation Island osallistuneen Jepen kanssa. Myös Karim oli ollut kuvioissa alusta lähtien ja saarella sattuneen välikohtauksen jälkeen, Josku päätyi valitsemaan Karimin 24 tuntia kestäville treffeille. Leevin loputon rakkaus Josefinia kohtaan kuitenkin riitti anteeksiantoon ja pariskunta poistui yhdessä saarelta. 

Parin yhteiselo ei kestänut kuitenkaan kauaa, sillä Josefin ilmoitti nopeasti haluavansa taukoa suhteestaan. Josefinin pyyntöön eväröivästi suhtautunut Leevi kuitenkin myöntyi ideaan ja tämän jälkeen ei mennyt kauaa, kun Josefin oli jo nähty lukuisia kertoja Karimin seurassa. 

Katso oheiselta videolta, kun Leevi kertoo mitä Temptation Island -ohjelman jälkeen tapahtui:

Temptation -jaksoja voi katsoa jälkikäteen Ruudusta

Jos olet missanut Temptation Island -kauden niin voit katsoa jaksot jälkikäteen ilmaiseksi Ruutu-sovelluksesta. 

Julkaistu 19.12.2019

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot