Tenaville suunnattu vuoden 2006 animaatioklassikko televisiossa – toi tuotantoyhtiölleen aikanaan valtaisat voitot!

Ice Age 2 – Jäätikkö sulaa (Ice Age: The Meltdown) on 20th Century Foxin elokuvia.

Sitä sanotaan, että jatko-osat eivät koskaan ole yhtä hyviä kuin ensimmäiset osat. Mitä suosittuihin lastenelokuviin tulee, Pulu muistaa lapsuudestaan tämän olleen totta esimerkiksi Aladdinin ja Leijonakuninkaan kohdalla. Molempien elokuvien jatko-osat hyppäsivät suoraan yli elokuvateatterien ja saivat julkaisun ainoastaan VHS-kasetilla. Ice Age 2 – Jäätikkö sulaa kuitenkin sai ihan kunnollisen valkokangaskohtelun.

Ensimmäinen Ice Age -elokuva tuotettiin 59 miljoonan dollarin budjetilla, ja se takoi rahaa peräti 383 miljoonaa teattereissa. Kakkososan tekemiseen annettiinkin sitten jo 80 miljoonaa dollaria, ja se mokoma tuotti lipputuloilla huimat 661 miljoonaa. Ainakaan tähän tapaan mitattuna jatko-osa ei siis todellakaan ollut mikään floppi!

Elokuvan tarinassa jääkausi lähenee loppuaan. Manny, Sid ja Diego alkavat näin ollen pelätä laaksonsa peittymistä veden alle.

Dubatussa versiossa kuullaan ääninä muun muassa Antti Pääkköstä, Santeri Kinnusta, Risto Kaskilahtea ja Duudsoneista tuttuja Jukkaa ja Jarppia. Elokuva esitetään FOX-kanavalla perjantaina 21.00. Inhimillisemmät ajat lapsiperheille ovat sitten vuorossa lauantaina kello 12.35 ja maanantaina 10.00. Elokuvan suositusikäraja on 7 vuotta.

Julkaistu 10.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot