Tsekkasitko vastikään Medusan verkko -trilogian? – Nyt luvassa olisi sarjan viides ja viimeinen osa

Jason Bourne on täällä taas.

Heh, aina ei elokuvien nimeäminen mene ihan putkeen. Tai ainakaan Medusan verkko -sarjan kanssa ei ole noudatettu ehkä sitä ihan fiksuinta ja yksioikoisinta nimeämistapaa.

Englanniksi elokuvasarjan viisi osaa on nimetty seuraavasti:

  1. The Bourne Identity
  2. The Bourne Supremacy
  3. The Bourne Ultimatum
  4. The Bourne Legacy
  5. Jason Bourne

Tuosta kun lähdet miettimään järjestystä, niin vaikeaa on. Suomeksi puolestaan ei edes tietäisi, että kaikki elokuvat liittyvät toisiinsa:

  1. Medusan verkko
  2. Medusan isku
  3. Medusan sinetti
  4. Medusan perintö
  5. Jason Bourne

Pulun päätä kivistää. Bournen tarina joka tapauksessa saatetaan päätökseen sunnuntaina TV5:llä kello 21.00 alkaen. Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2016 ja pääosassa Bournena nähdään tuttuun tapaan Matt Damon.

Julkaistu 16.02.2020

Uusimmat

Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri! Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty! Viime vuoden ahdistava tanskalainen rikossarja uusitaan nyt – jo sarjan alkutilanne on hyvin häiritsevä Tuoreehkoa vuoden 2017 draamaa luvassa – kertoo sveitsiläisestä Alberto Giacomettista

Videot

Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri! Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty! Viime vuoden ahdistava tanskalainen rikossarja uusitaan nyt – jo sarjan alkutilanne on hyvin häiritsevä Tuoreehkoa vuoden 2017 draamaa luvassa – kertoo sveitsiläisestä Alberto Giacomettista Auliisti arvosteltu vuoden 2006 draama tarjolla – pääosassa aina yhtä valovoimainen Leonardo DiCaprio!