Tv-ensi-illassa vuoden 2017 scifitrilleri – ruudulla seikkailevat muun muassa Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal ja Ryan Reynolds

Life-elokuvassa tiedemiehet löytävät avaruudesta elämää. Vihaista sellaista.

Avaruus on kiehtova paikka, jonne edes meillä lentokykyisillä puluilla ei ole asiaa. Ei aamuisin eikä iltaisin. Se on yksinkertaisesti liian korkealla, ja jossain kohtaa alkaa höyhen kärytä.

Daniel Espinosan ohjaamassa Lifessa avaruudesta löydetään elämää, mikä on tietenkin suuri juhlanaihe. Paitsi että kaikki menee tietenkin pieleen, ja kohta on koko maapallo vaarassa. Sen siitä saa!

Tsekkaa traileri jännittävästä scifitrilleristä tästä: 

Life esitetään Subilla kello 21.00 lauantaina.

Julkaistu 15.02.2020

Uusimmat

Vuoden 2014 toimintajännärissä pääosissa Liam Neeson ja Julianne Moore - katso traileri Tositapahtumiin perustuva elokuva vuorikiipeilijästä, joka jäi viideksi päiväksi jumiin – selviytyi ihmeen kaupalla Uusi mustan huumorin amerikkalaissarja alkaa – Yhdysvalloissakin nähtiin ensimmäiset jaksot vasta elokuussa 2019 Christopher Nolanin menestysleffa vuodelta 2010 nähdään taas – josko sitä tällä kertaa katsoessa vihdoin ymmärtäisi juonen? Luvassa nyt yhdysvaltalais-tsekkiläistä tv-ensi-iltaa – Sotadraama vuodelta 2017!

Videot

Vuoden 2014 toimintajännärissä pääosissa Liam Neeson ja Julianne Moore - katso traileri Tositapahtumiin perustuva elokuva vuorikiipeilijästä, joka jäi viideksi päiväksi jumiin – selviytyi ihmeen kaupalla Uusi mustan huumorin amerikkalaissarja alkaa – Yhdysvalloissakin nähtiin ensimmäiset jaksot vasta elokuussa 2019 Christopher Nolanin menestysleffa vuodelta 2010 nähdään taas – josko sitä tällä kertaa katsoessa vihdoin ymmärtäisi juonen? Luvassa nyt yhdysvaltalais-tsekkiläistä tv-ensi-iltaa – Sotadraama vuodelta 2017! Ikivihreän klassikkobiisin mieleen tuova mustan huumorin rikoselokuva tulee taas – pääosassa Brad Pitt