TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri!

The Legend of Barney Thomson on Robert Carlylen ohjaama elokuva.

Moni Pulunkin lukijoista on huomannut, että televisiossa pyöritetään paljon samoja elokuvia. Syykin tuohon on selvä: kerran kun on esitysmaksut maksettu, niin saman tien otetaan mielellään sitten kokonainen könttä esityksiä. Harvemmin televisionkatsojat kuitenkaan pitävät kovinkaan tarkkaa kirjaa siitä, mitä töllöstä milloinkin tulee. Tarjonta on yksinkertaisesti niin laajaa ja monelle kanavalle jakautunutta, että helposti sitä jää leffa jos toinenkin epähuomiossa katsomatta.

Nyt on kuitenkin luvassa elokuva, jota ei yksikään kotimaan kasvateista voi kertoa Suomen televisiossa nähneensä!

The Legend of Barney Thomson kertoo skotlantilaisesta 50-vuotiaasta parturista Barneysta, jonka elämässä ei tapahdu mitään. Sitten Barney kuitenkin vahingossa aiheuttaa pomonsa kuoleman ja yrittää lavastaa asian kaupungissa riehuvan sarjamurhaajan tekosiksi. Hyvä idea, eikö totta?

Ohjaaja Robert Carlyle esittää itse pääosan tässä esikoisohjauksessaan!

The Legend of Barney Thomson esitetään FRII-kanavalla torstaina 21.00 ja sitten pari päivää myöhemmin lauantaina kello 22.55.

Julkaistu 27.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot