TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä!

Yhteys soittajaan syntyy helposti, Sahari kertoo Iltapululle.

Selvänäkijä Stiina Sahari juonsi Astral-TV:n ensimmäisen lähetyksen. Iltapulu otti selvää, miten selvänäkeminen onnistuu televisiossa.

Miten valmistaudut urakkaasi, Stiina?

-Valmistaudun työaamuun valmistelemalla aihetta joko intuitiivisesti meditoimalla tai hankkimalla tietoa ”päivän teemasta” . Lähetyksiin valmistautuminen sisältää myös esiintymisasut, kampaukset ja korut. Lopullinen valmistautuminen lähetykseen on meditaatio ennen ohjelman alkua.

Voiko sitten lähetystä millään tavoin "ennustaa" etukäteen?

-Lähetys on aina yllätyksellinen, ohjelmaan soljuu mitä erilaisimpia aiheita. Puheluita, joiden aihepiiri on aina yllätys, joihin on osattava tarttua ja avata soittajan ymmärrystä kyseisen tilanteen ympärillä. Yllätyksiä tulee aina kun työ perustuu inspiraatioon, improvisaatioon ja intuitioon. Yhteys soittajaan syntyy helposti.

Miten yhteys soittajaan syntyy, kun ei näe soittajaa henkilökohtaisesti?

-Yhteys soittajaan syntyy helposti. Soittaja ilmentää omaa energiaansa äänensä kautta ja Tarot-kortit avaavat asioita ja vahvistavat yhteyttä. Saatan kysyä tarkentavia kysymyksiä, jos yhteys on heikko.

Koetko TV-työn tärkeäksi itsellesi?

-TV-työ on upea väylä tuoda henkisyyden aihepiirejä niille, jotka eivät vielä ole tiedostaneet henkisyyden merkitystä ja välttämättömyyttä elämässään. Koen työn tarpeelliseksi ja merkitykselliseksi ja että työ tarvitsee minua enemmän kuin itse sitä.

Miten TV-työ eroaa siitä, kun tapaat asiakkaan henkilökohtaisesti?

-TV-työssä esiintyminen ja kollektiivinen voimautuminen korostuvat, yksityisistunnoissa tunnelma on intiimi. TV:n kautta tuhannet katsojat saavat elämäänsä sisältöjä. Sama asia, eri konteksti.

Kuva: Aki Walli

Julkaistu 03.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot