Tyylikästä ja tykättyä vuoden 2014 tieteiselokuvaa tarjolla – pääosissa Tom Cruise ja Emily Blunt

Edge of Tomorrow on Doug Limanin ohjaama arvostettu scifi-elokuva.

Elokuvien katsominen voi joskus olla hyvinkin taiteellinen ja kaunis kokemus, joka avaa kyynelkanavat ja riipii sielua. Toisinaan on kuitenkin kiva ihan vain laittaa aivot narikkaan ja katsoa, kun muukalaiset hyökkäävät maapallolle ja aseet paukkuvat! Edge of Tomorrow'ssa juurikin tämä onnistuu mainiosti.

Edge of Tomorrow vie katsojansa huomisen reunalle lähitulevaisuuteen sijoittuvassa tarinassa, jossa avaruusoliot toden totta aiheuttavat kaaosta maapallolla. Hommia hoitamaan lähetetään armeijan upseeri William Cage (Tompan Cruise), mutta jotakin menee pahasti pieleen. Cage joutuu aikasilmukkaan ja päätyy kokemaan saman taistelua sisältävän päivänsä uudelleen ja uudelleen. Ja Pulu kun luuli, että jo Päiväni murmelina -elokuvan lähtötilanne oli paha! Cagen kaverina taistelukentillä toimii erikoisjoukkojen sotilas Rita Vrataski (Emily Blunt).

Doug Limanin ohjaama Edge of Tomorrow perustuu japanilaiskirjailija Hiroshi Sakurazakan vuonne 2004 julkaistuun pienoisromaaniin nimeltään All You Need Is Kill. Elokuva tehtiin massiivisella 178 miljoonan dollarin budjetilla, joka onnistuttiin nippa nappa tuplaamaan 370,5 miljoonan dollarin tuotoilla. Myös kriitikot pääasiassa pitivät elokuvasta, ja IMDB:ssäkin arvosanana on sangen kohtuullinen 7,9.

Edge of Tomorrow esitetään Subilla sunnuntaina 21.00. Seuraava kierros puolestaan on luvassa viikon päästä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 0.25.

Julkaistu 03.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot