Ulkomaillekin vietävä kotimainen rikosdraamasarja jatkuu nyt uusin jaksoin – pääosissa Pihla Viitala ja Lauri Tilkanen

Karppi on täällä taas!

Kelataanpa pari vuotta ajassa taaksepäin. Aikaan, jolloin koronaviruksesta ei ollut vielä mitään tietoa. Maaliskuuhun 2018, kun Yle TV2 -kanavalla alettiin esittää rikossarja Karppia!

Kyseessä oli 12 jaksosta koostuva paketti, jossa suorastaan vilisi suomalaisen näyttelijätaivaan kirkkaimpia tähtiä. Otsikossa jo mainittujen lisäksi tässä Rike Jokelan käsikirjoittamassa ja ohjaamassa korkealaatuisessa sarjassa roolin tekivät myös esimerkiksi Jani Volanen, Tommi Korpela, Riku Nieminen, Pamela Tola ja Pirjo Lonka. Sarja oli suomalaisen Dionysos Filmsin ja saksalaisen H&V Entertainmentin yhteistuotanto, jota on esitelty myös ulkomailla. Ensimmäinen kausi on nähtävillä tänä päivänä myös Netflix-suoratoistopalvelussa.

Karpin ensimmäistä kautta ylistettiin Suomessa, ja se sai useita Kultainen Venla -ehdokkuuksia. Sarja seuraa rikosetsivä Sofia Karpin (Pihla Viitala) työtä Helsingin poliisin murharyhmässä. Työparina Karpilla on Sakari Nurmi (Lauri Tilkanen).

Karpin toisen kauden kahdeksan jaksoa nähdään Yle TV1:llä sunnuntaisin kello 20.55. Ensimmäinen jakso on nimeltään Tähtien kuiskailua.

Julkaistu 05.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot