Uusi, erilainen reality-sarja alkaa – menestynyt liikemies yrittää luoda uuden miljoonaomaisuuden todella rajatuin resurssein!

Miljonääri piilossa (Undercover Billionaire) seuraa Glenn Stearnsin kunnianhimoista tehtävää.

Reality-ohjelmia on monenlaisia, mutta useista reality-sarjoista saattaa oikea realismi olla melko kaukanakin. Pulu varoittaa lukijoitaan esimerkiksi ihmissuhdedraamaa sisältävistä ohjelmista: kaikki ei aina ole aivan niin yksioikoista kuin mitä ohjaajat, käsikirjoittajat ja kuvaustiimi koettavat väittää. Usein moisissa sarjoissa vedetään mutkia suoriksi peukaloimalla kuvattua materiaalia niin, että saadaan esimerkiksi huono käyttäytyminen vaikuttamaan jatkuvalta ja hyvä käyttäytyminen piilotettua. Tällä – ja monin muin – tavoin onnistuu katsojien tunteiden herättäminen ja ihmisten mustamaalaaminen viihteen alttarilla.

Miljonääri piilossa on kuitenkin aivan erilainen reality. Tässä sarjassa yhdysvaltalainen miljonääri Glenn Stearns lähtee tv-viihteen nimissä rakentamaan uutta vaurautta tyhjästä – aivan kuin hän teki aikanaankin, mutta tällä kertaa toimet tallentuvat kameraan. Miehelle annetaan tehtävään ainoastaan 90 päivää aikaa ja 100 dollaria rahaa.

Miten valmiilta miljonääriltä onnistuu laittaa 100 dollaria poikimaan eristetyissä olosuhteissa? Tätä päästään seuraamaan TV5:llä maanantaisin kello 19.00. Yhdysvalloissa sarja esitettiin viime syksynä.

Julkaistu 04.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot