Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri!

Killing Eve on brittiläinen vakoojatrilleri humoristisilla mausteilla.

Brittisarjoja ei Suomen televisiossa kamalan paljon pyöri – eikä varsinkaan synkkää huumoria sisältäviä sellaisia. Pulu muistaa vielä ajat, kun Black Adderin tyyliset sarjat kansoittivat ohjelmapaikkoja, mutta sittemmin on ollut hiljaisempaa.

Killing Eve paikkailee hieman tätä pitkään tyhjänä ollutta aukkoa. Kyseessä on brittiläisen kirjailijan ja toimittajan Luke Jenningsin Villanelle-kirjasarjaan perustuva sarja, jonka ensimmäisessä kaudessa nähdään kahdeksan jaksoa. Niiden aikana venäläinen poliitikko murhataan ja MI5:n turvallisuusviranomainen Eve Polastri päätyy suojelemaan murhan ainoaa todistajaa.

Isossa-Britanniassa Killing Eveä alettiin esittää huhtikuussa vuonna 2018, ja nyt siitä on nähty jo kaksi kautta. Kolmas kausi alkaa kotimaassaan tänä sunnuntaina, ja neljäskin kausi on jo vahvistettu tulevaksi. Voitaneen siis sanoa, että sarja on ollut jonkinmoinen menestys!

Traileri kertonee enemmän kuin tuhat sanaa. Se tulee tässä ja on perin hyytävä: 

Killing Eveä esitetään AVA-kanavalla torstaisin kello 21.00. Uusintoja nähdään myös pitkin viikkoa.

Julkaistu 09.04.2020

Uusimmat

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri!

Videot

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa