Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri!

Killing Eve on brittiläinen vakoojatrilleri humoristisilla mausteilla.

Brittisarjoja ei Suomen televisiossa kamalan paljon pyöri – eikä varsinkaan synkkää huumoria sisältäviä sellaisia. Pulu muistaa vielä ajat, kun Black Adderin tyyliset sarjat kansoittivat ohjelmapaikkoja, mutta sittemmin on ollut hiljaisempaa.

Killing Eve paikkailee hieman tätä pitkään tyhjänä ollutta aukkoa. Kyseessä on brittiläisen kirjailijan ja toimittajan Luke Jenningsin Villanelle-kirjasarjaan perustuva sarja, jonka ensimmäisessä kaudessa nähdään kahdeksan jaksoa. Niiden aikana venäläinen poliitikko murhataan ja MI5:n turvallisuusviranomainen Eve Polastri päätyy suojelemaan murhan ainoaa todistajaa.

Isossa-Britanniassa Killing Eveä alettiin esittää huhtikuussa vuonna 2018, ja nyt siitä on nähty jo kaksi kautta. Kolmas kausi alkaa kotimaassaan tänä sunnuntaina, ja neljäskin kausi on jo vahvistettu tulevaksi. Voitaneen siis sanoa, että sarja on ollut jonkinmoinen menestys!

Traileri kertonee enemmän kuin tuhat sanaa. Se tulee tässä ja on perin hyytävä: 

Killing Eveä esitetään AVA-kanavalla torstaisin kello 21.00. Uusintoja nähdään myös pitkin viikkoa.

Julkaistu 09.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot