Uusi jännittävä italialainen rikosdraama alkaa televisiossa – ensimmäinen kausi esitettiin kotimaassaan vuonna 2018

Ihme (Il miracolo) on uusi rikosdraama suositun The Young Popen tekijöiltä.

Muistuuko mieleen pari vuotta sitten Yle TV1:llä pyörinyt sarja The Young Pope – piru vai pyhimys? Kyseessä oli englanninkielinen, joskin italialainen televisiosarja, jossa pääosia esittivät Jude Law ja Diane Keaton. Sarja pyöri Suomen televisiossa vuonna 2016, ja nykyisin sitä pääsee katselemaan C More -suoratoistopalvelussa.

Nyt luvassa on kuitenkin hyvin erilainen sarja osittain samoilta tekijöiltä. Ihmeen pääluojana on toiminut miespuolinen italialaiskirjailija Niccolò Ammaniti.

Ihmeessä Italia on juuri järjestämässä kansanäänestystä mahdollisesta EU-erosta, kun Italian erikoisjoukot iskevät rikollispomon bunkkeriin. Bunkkerista löytyy mies, joka makaa verilammikossa. Kyseessä ei kuitenkaan ilmeisesti ole väkivaltarikos, sillä paikalta löytyy myös salaperäinen Madonna-patsas, joka itkee verta. Sarjassa ihmetelläänkin, onko itkevä patsas kenties merkki Jumalalta vaiko vain temppu, jonka on tarkoituksena harhauttaa herkkäuskoisia.

Ihmettä esitetään Yle TV1:llä perjantaisin kello 21.05. Myös esimerkiksi Isossa-Britanniassa esitetyn sarjan ensimmäisellä kaudella on kahdeksan jaksoa.

Julkaistu 22.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot