Uusi kokkkisotamainen kilpakokkausohjelma alkaa – mukana lukuisia julkisuuden henkilöitä

Maalla, merellä ja lautasella käynnistyy tiistaina.

Kokkisota on suomalaisille television katsojille varmasti tuttu konsepti. Eikä vähiten sen takia, että nostalginen 90-luvun lopun sarja palasi ruutuun Sikke Sumarin juontamana jälleen vuonna 2017. Sarjan jokaisessa jaksossa vakiokokit ottivat mittaa toisistaan julkisuudesta tuttujen vieraidensa kanssa.

Samankaltainen on konsepti myös tuoreessa, Pipsa Hurmerinnan juontamassa kokkiohjelmassa Maalla, merellä ja lautasella. Tässä ohjelmassa tosin suunnataan televisiostudion sijasta Viron-laivalla Itämerelle.

Uudessa sarjassa huippukokit Teemu Laurell ja Linnea Vihonen suunnittelevat julkkisvieraiden kanssa Helsingistä Tallinnaan -risteilyllä sopivat ruokalistat. Sitten kun laiva saapuu Tallinnaan, lähtevät vieraat sataman kauppoihin kahdeksi tunniksi shoppailemaan. Kun laiva sitten lähtee lipumaan takaisin kohti Suomea, alkaa villi kokkaaminen tuntemattona pysyttelevälle ja kulloinkin ilmeisesti vaihtuvalle raadille.

Julkkisvieraina kahdeksanjaksoisella kaudella nähdään muun muassa Antti Ketonen, Erika Vikman, Santtu Karvonen, Krisse Salminen, Ressu Redford, Perttu Sirviö, Arttu Lindeman ja Juhana Helmenkalastaja. Ensimmäisessä jaksossa mukana kokkaamassa ovat Alina Tomnikov ja Ina Mikkola.

Maalla, merellä ja lautasella esitetään MTV3:lla tiistaisin kello 20.00.

 

Julkaistu 21.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot