Uusi kuusiosainen pohjoismainen rikosdraama alkaa – tehty tänä vuonna!

Ruotsalainen Bäckström perustuu Leif G. W. Perssonin kirjoihin.

Tuoreita rikossarjoja riittää! Etenkin sunnuntai-illoissa niitä pyörii tälläkin hetkellä lukuisia kappaleita. Yle TV1:ssä nimittäin nähdään sunnuntaisin niin saksalaista Kriminalistia kuin kotimaista Karppia ja tanskalaista DNA:takin. Ei muuta kuin töllötintä auki noille taajuuksille, jos sunnuntaisin siltä tuntuu!

Mutta hei – pitäähän sitä jollain lämmitellä lauantainakin, että on siten sunnuntaina valmis maratoniin!

MTV3:lla käynnistyy nyt uunituore ruotsalainen rikosdraama Bäckström, jossa seurataan televisiotähti Evert Bäckströmiä (Kjell Bergqvist) ja ihmetellään autiosaarelta löytyvää luodin läpäisemää pääkalloa. Hauskana anekdoottina Bäckströmin esimiehenä nähdään suomalainen näyttelijä Pekka Strang.

Bäckström perustuu vuonna 1945 syntyneen Leif Gustav Willy Perssonin kirjoittamiin romaaneihin. Kyseinen ikämies on kirjoittamisen lisäksi toiminut kotimaassaan myös kriminologian professorina. Evert Bäckström seikkailee useissa Perssonin romaaneissa, ja hahmon pohjalta esitettiin Yhdysvalloissa Suomeenkin vuonna 2016 rantautunut englanninkielinen sarja Backstrom. Tämä sarja kuitenkin hyllytettiin jo ensimmäisen tuotantokauden jälkeen.

Jää nähtäväksi, miten ruotsalainen versio, Bäckström, menestyy. Sitä esitetään MTV3:lla lauantaisin kello 22.35. Luvassa on lauantaisin kolmen viikon ajan kaksi perättäistä jaksoa.

Julkaistu 25.04.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!