Uusi kuusiosainen pohjoismainen rikosdraama alkaa – tehty tänä vuonna!

Ruotsalainen Bäckström perustuu Leif G. W. Perssonin kirjoihin.

Tuoreita rikossarjoja riittää! Etenkin sunnuntai-illoissa niitä pyörii tälläkin hetkellä lukuisia kappaleita. Yle TV1:ssä nimittäin nähdään sunnuntaisin niin saksalaista Kriminalistia kuin kotimaista Karppia ja tanskalaista DNA:takin. Ei muuta kuin töllötintä auki noille taajuuksille, jos sunnuntaisin siltä tuntuu!

Mutta hei – pitäähän sitä jollain lämmitellä lauantainakin, että on siten sunnuntaina valmis maratoniin!

MTV3:lla käynnistyy nyt uunituore ruotsalainen rikosdraama Bäckström, jossa seurataan televisiotähti Evert Bäckströmiä (Kjell Bergqvist) ja ihmetellään autiosaarelta löytyvää luodin läpäisemää pääkalloa. Hauskana anekdoottina Bäckströmin esimiehenä nähdään suomalainen näyttelijä Pekka Strang.

Bäckström perustuu vuonna 1945 syntyneen Leif Gustav Willy Perssonin kirjoittamiin romaaneihin. Kyseinen ikämies on kirjoittamisen lisäksi toiminut kotimaassaan myös kriminologian professorina. Evert Bäckström seikkailee useissa Perssonin romaaneissa, ja hahmon pohjalta esitettiin Yhdysvalloissa Suomeenkin vuonna 2016 rantautunut englanninkielinen sarja Backstrom. Tämä sarja kuitenkin hyllytettiin jo ensimmäisen tuotantokauden jälkeen.

Jää nähtäväksi, miten ruotsalainen versio, Bäckström, menestyy. Sitä esitetään MTV3:lla lauantaisin kello 22.35. Luvassa on lauantaisin kolmen viikon ajan kaksi perättäistä jaksoa.

Julkaistu 25.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot