Uusi rikossarja alkaa sunnuntai-illoissa – täältä tulee Rolf Larsen!

DNA on tuore tanskalainen YLE1:llä esitettävä jännäri.

Suomalaiset ovat suorastaan villeinä eurooppalaisiin rikosjännäreihin. Niissä on yksinkertaisesti yhdysvaltalaisia rikosjännäreitä piinaavampi ja lakonisempi tunnelma. Siinä missä jenkkisarjoissa kaikki on viimeisen päälle siloteltua ja tuotettua, ovat esimerkiksi saksalaiset, norjalaiset ja tanskalaiset rikosjännärit maanläheisempiä ja sikäli myös uskottavampia.

Nyt Anders W. Berthelsenin tähdittämä DNA on valmiina alkamaan. Sarjassa rikostutkija Rolf Larsenin elämä vaimon Marian ja pienen Andrea-tyttären kanssa on mallillaan. Kaikki menee kuitenkin pieleen, kun tytär yllättäen katoaa – jopa viideksi vuodeksi. Tämän jälkeen herää silti vielä pieni toivo siitä, että tytär voisi sittenkin löytyä.

DNA:n on käsikirjoittanut niin ikään tanskalainen Thorleif Hoppe, jolla on jo valmiiksi muutamia menestyssarjoja ansioluettelossaan. Jotkut saattavat tunnistaa nimet Nikolaj ja Julie sekä Rikos. Näistä jälkimmäisessä pääosanäyttelijä Berthelsenkin oli mukana.

DNA:n on ohjannut Henrik Ruben Genz. Sarjaa on kuvattu paitsi sen kotimaassa Tanskassa, myös Tsekeissä ja Ranskassa. Ensimmäisellä kaudella on kahdeksan jaksoa, ja ne esitetään YLE TV1:llä sunnuntaisin 21.40–22.20.

Julkaistu 05.04.2020

Uusimmat

Suosittu seikkailusarja palaa ruutuun 35. kauden jaksoin – Yhdysvalloissa päättyi juuri 40. kausi Elokuvaviihdettä tarjolla nyt koko perheelle – vuoden 2017 Disney-piirretty tulee taas! X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti

Videot

Suosittu seikkailusarja palaa ruutuun 35. kauden jaksoin – Yhdysvalloissa päättyi juuri 40. kausi Elokuvaviihdettä tarjolla nyt koko perheelle – vuoden 2017 Disney-piirretty tulee taas! X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana!