Uusi tanskalainen sarja alkaa – ensimmäinen kausi esitetty kotimaassaankin vasta vuonna 2020!

Kun tomu laskeutuu (Når støvet har lagt sig) on tuore Milad Alamin ohjaama draamasarja.

Terroristi-iskut jättävät aina jälkensä ihmisiin. Reilu kaksi viikkoa sitten Iltapulu uutisoi, kuinka Yle Teema & Femillä alkoi norjalainen sarja nimeltä 22. heinäkuuta. Kyseinen sunnuntaisin esitettävä sarja seuraa viittä fiktiivistä henkilöä, joiden elämä muuttuu radikaalisti Anders Breivikin tekemien kahden terroristi-iskun jälkeen.

Nyt Yle Teema & Femillä pyörähtää käyntiin myös toinen hyvin samankaltainen draamasarja. Kymmenenosaisessa Kun tomu laskeutuu -sarjassa nimittäin seurataan kahdeksaa erilaista hahmoa ennen ja jälkeen Kööpenhaminassa tapahtuvaa kuvitteellista terroristi-iskua. Hahmot ovat kaikki hyvin erilaisia keskenään, mutta iskun myötä heidän elämänsä kietoutuvat yhteen odottamattomilla tavoilla.

Kun tomu laskeutuu alkaa tilanteesta, jossa uudessa ravintolassa vietetään vilkasta iltaa. Yhtäkkiä tilaan ryntää kaksi naamioitunutta terroristia ja alkaa ampumaan ihmisiä. Painajaismainen tapaus luonnollisesti jättää uhreihin syvät jälkensä – niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Kun tomu laskeutuu esitetään Yle Teema & Femillä maanantaisin kello 22.00.

Julkaistu 11.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot