Vanha kunnon jengi on kasassa taas – luvassa nyt luokkakokous Ameriikan malliin!

American Pie: Luokkakokous pyörii nyt TV5:llä.

Ah, Pulu muistaa vielä elävästi, kun Jason Biggsin näyttelemä Jim-hahmo jäi kiinni duunailtuaan piirakkansa kanssa vuoden 1999 alkuperäiselokuvassa. Samoista näyttelijöistä ja hahmoista koottu joukko kerääntyi yhteen uudestaan vuonna 2012 elokuvassa American Pie: Luokkakokous.

Mitä vanhoille veijareille nyt kuuluu? Siitä pääset ottamaan selvää TV5:llä keskiviikkona 21.00, perjantaina 23.10 tai sunnuntaina 23.25. Jos puolestaan haluat vielä kerran fiiilistellä legendaarista alkuosaa, niin sen näet Subilta torstaina kello 21.00!

Julkaistu 29.01.2020

Uusimmat

Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä Lola vaihtoi jo bikineihin - upea näky Mitä yhteistä on Bradley Cooperilla, Jennifer Lawrencella ja Rober De Nirolla? – No tietenkin tämä vuoden 2012 romanttinen komedia! Sunnuntaina lapsiperheille luvassa laatua – nimittäin Disneyn vuoden 2015 suomeksi puhuttu animaatioelokuva!

Videot

Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä Lola vaihtoi jo bikineihin - upea näky Mitä yhteistä on Bradley Cooperilla, Jennifer Lawrencella ja Rober De Nirolla? – No tietenkin tämä vuoden 2012 romanttinen komedia! Sunnuntaina lapsiperheille luvassa laatua – nimittäin Disneyn vuoden 2015 suomeksi puhuttu animaatioelokuva! Muistatteko vielä Rojua, Rojua -ohjelman Pauliinan? Tältä hän näyttää nyt