Veikkaus jälleen puheenaiheena – MOT paljastaa runsaasti tietoa monopoliyhtiön kyseenalaisista toimista

Kotimainen uhkapeliyritys herättää keskustelua.

Suomen valtio on yksi iso kasino. Siinä missä Las Vegasissa pelejä pääsee pelaamaan vain valituissa paikoissa, Suomessa mokomille altistuu niin kaupoissa kuin kuppiloissakin. Joka nurkassa vilkkuvat värikkäät pelimasiinat ovat omiaan herättämään niin varttuneen väestön kuin esiteinien ja lastenkin huomion. Poliitikot kuitenkin tuntuvat vaikenevan asiasta, sillä huimia summia valtion kassaan tuottavan yhtiön ympärillä sanotaan pyörivän paljon rakenteellista korruptiota.

Nyt Ylen tuottama MOT-ohjelma on ottanut Veikkauksen jälleen kerran hampaisiinsa. Uusin jakso firman suhmuroinnista on jo nähtävillä Yle Areenassa, minkä lisäksi se esitetään YLE1-kanavalla kello 20.00 maanantaina.

Mitä Veikkauksen toiminnalle tulisi tehdä? Osallistu keskusteluun Iltapulun Facebookissa!

Julkaistu 27.01.2020

Uusimmat

Rakastettu vanhan linjan amerikkalaisnäyttelijä kuoli kuun alussa – sen kunniaksi televisiossa yksi hänen arvostetuimmista elokuvistaan Feministi Ellen Page raskaaksi tulevana lukiotyttönä – elokuva on hitti vuodelta 2007 Televisiossa Stanley Kubrickin viimeiseksi jäänyt elokuva – ohjaaja kuoli lähes heti sen jälkeen Nicole Kidman YK:n tulkkina feikkiaksentilla vuoden 2005 elokuvassa – katso traileri Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen komedia – pääosassa rakastettu naamanvääntelijä Will Ferrell
Rakastettu vanhan linjan amerikkalaisnäyttelijä kuoli kuun alussa – sen kunniaksi televisiossa yksi hänen arvostetuimmista elokuvistaan Feministi Ellen Page raskaaksi tulevana lukiotyttönä – elokuva on hitti vuodelta 2007 Televisiossa Stanley Kubrickin viimeiseksi jäänyt elokuva – ohjaaja kuoli lähes heti sen jälkeen Nicole Kidman YK:n tulkkina feikkiaksentilla vuoden 2005 elokuvassa – katso traileri Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen komedia – pääosassa rakastettu naamanvääntelijä Will Ferrell Maistuuko Haluatko miljonääriksi -visailuohjelma? Sen pohjalta tehty Oscar-palkittu elokuva nyt TV:ssä!