Veikkaus jälleen puheenaiheena – MOT paljastaa runsaasti tietoa monopoliyhtiön kyseenalaisista toimista

Kotimainen uhkapeliyritys herättää keskustelua.

Suomen valtio on yksi iso kasino. Siinä missä Las Vegasissa pelejä pääsee pelaamaan vain valituissa paikoissa, Suomessa mokomille altistuu niin kaupoissa kuin kuppiloissakin. Joka nurkassa vilkkuvat värikkäät pelimasiinat ovat omiaan herättämään niin varttuneen väestön kuin esiteinien ja lastenkin huomion. Poliitikot kuitenkin tuntuvat vaikenevan asiasta, sillä huimia summia valtion kassaan tuottavan yhtiön ympärillä sanotaan pyörivän paljon rakenteellista korruptiota.

Nyt Ylen tuottama MOT-ohjelma on ottanut Veikkauksen jälleen kerran hampaisiinsa. Uusin jakso firman suhmuroinnista on jo nähtävillä Yle Areenassa, minkä lisäksi se esitetään YLE1-kanavalla kello 20.00 maanantaina.

Mitä Veikkauksen toiminnalle tulisi tehdä? Osallistu keskusteluun Iltapulun Facebookissa!

Julkaistu 27.01.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot