Viikonloppu ja kouluviikko edessä? Rakastettu lastenleffa päättää muksujen sunnuntain tyylillä

Madagascar 3 valtaa lasten sydämet sunnuntai-iltana.

Onko Madagaskarin tasavalta tuttu paikka? Ehkä ei, mutta sanottakoon, että se siis sijaitsee Intian valtameressä siellä jossain Mosambikin ja Zimbabwen kohdilla. Noh, eipä sillä niin väliä!

Madagascar 3 on suositun DreamWorksin laadukas animaatioelokuva, jonka pääosassa ovat söpöt eläinhahmot. Ensi-illassa tämä Shrekistäkin tunnetun DreamWorksin elokuva nähtiin jo vuonna 2012.

Suositusikäraja Madagascar 3:lle on 7. Siitäpä siis kouluikäisille kepeää viihdettä ennen iltatoimia!

Julkaistu 12.01.2020

Uusimmat

Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä!

Videot

Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas!