Virpomaan ei nyt oikein pääse, mutta teemaan sopivaa lastenelokuvaa olisi luvassa – suomeksi dubattuna ja kivalla pupuhahmolla!

Hop on yhdysvaltalainen vuoden 2011 komedia.

Pääsiäinen on monille suomalaisille tärkeä juhla paitsi uskonnollisista syistä, myös muiden erinäisten perinteiden takia. Tänä aikana monelle meille esimerkiksi maistuvat suklaamunat, jotka muuten saattaa kaupassa tulla skipattua ilman sen suurempaa ajatusta.

Koronaviruksen ja eristäytymisen aikakaudella parikin traditiota kärsii. Kirkoissa ei massatapaamisia järjestetä, eikä lastenkaan sovi kierrellä ovelta ovelle karkkikulhojen kanssa. Pavunvitsojen metsästämisen voi siis tänä vuonna hyvällä syyllä vaihtaa koko perheen elokuvaan!

Hopissa seurataan pääsiäispupun teini-ikäistä poikaa, joka pääsiäisen vieton sijaan mieluummin soittaisi rumpuja bändissä. Pupun kanssa tulee riitaa, ja poika karkaa Los Angelesiin.

Hopin ohjaaja on Alvin ja pikkuoravat -elokuvankin ohjannut Tim Hill, kun taas tuottajana on toiminut Itse ilkimyksestä tunnettu Chris Meledandri. Kyseessä on Universal Studiosin ja Illumination Entertainmentin yhteisprojekti. Suomalaisina ääninä kuullaan esimerkiksi Antti Tuiskua (!), Samuli Vauramoa ja Jon-Jon Geiteliä.

Hop esitetään ensin TV5:llä lauantaina kello 19.05 ja maanantaina 13.35.

Julkaistu 11.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot