Voihan ällötyksien ällötys! – tätä TV5:n ohjelmaa katsoessa ei välttämättä tee mieli napostella

Tohtori Paise on ohjelmakonsepteista oudoimpia.

Kaikesta sitä ohjelmia tehdäänkin! Tohtori Paise (Dr. Pimple Popper) on tästä väkevä esimerkki.

Ohjelmasarjassa ihonhoidon kirurgi Sandra Lee puristelee ja poistelee potilaidensa rasvapatteja, kystia, paiseita, luomia ja muuta hauskaa ylimääräistä. Jos siis saat outoa tyydytystä esimerkiksi finnien näpräämisestä ja siitä, kun nestemäinen mätä tursuaa ulos, olet nyt todennäköisesti löytänyt itsellesi sopivan ohjelman!

Mikä parasta, tätä ohjelmaa katsellessa ei yhtä herkästi tule ladottua juustovoileipää kitusista alas!

Tohtori Paise TV5:llä maanantaina kello 20.00!

Julkaistu 20.01.2020

Uusimmat

Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri!

Videot

Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä!