Vuoden 1988 toimintakomediassa päätähtenä itävaltalainen Iso Arska – esittää neuvostoliittolaista poliisia!

Walter Hillin Punainen vaara on omanlaisensa klassikko.

Kuvernaattorin englanti se ei koskaan ole ollut mitään ihan puhtainta kuunneltavaa. Mutta eihän sillä mitään väliä ole – kunhan vain ymmärretyksi tulee! Kuvernaattorinakin vuonna 2003–2011 tunnettu Kalifornian silloinen kuvernööri on nyttemmin palannut takaisin Hollywoodiin elokuvateollisuuteen.

Punaisessa vaarassa Schwarzenegger esittää murtaen englantia vääntävää Ivan Dankoa – neuvostoliittolaista körmyniskapoliisia. Mukana menossa nähdään myös muun muassa James Belushi ja Laurence Fishburne. Trailerin voit vilaista tästä: 

Punainen vaara nähdään Kutosella lauantaina 21.00 ja uusintana heti sunnuntaina 23.25.

Julkaistu 29.02.2020

Uusimmat

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas!

Videot

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta