Vuoden 2000 toimintajännäriä tähdittävät esimerkiksi Meg Ryan ja Russell Crowe – katso traileri

Todistettavasti elossa (Proof of Life) esitetään Subilla sunnuntaina kello 21.00.

Ah, Russell Crowe ja hänen australialainen aksenttinsa... Uudesta-Seelannistahan mies on lähtöisin, mutta Ausseissa viettänyt kuitenkin suurimman osan ajastaan.

Crowe tähdittää vuoden 2000 elokuvaa Todistettavasti elossa esimerkiksi Mega Ryanin, David Morsen, Pamela Reedin ja David Caruson kanssa. Ohjaajana toimii Taylor Hackford.

Julkaistu 02.02.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!