Vuoden 2007 romanttinen komedia oli aikanaan liikaa pääosanesittäjä Katherine Heiglille – kutsui haastattelussa elokuvaa seksistiseksi

Paksuna (Knocked Up) oli aikanaan varsin suosittu elokuva.

Mitä elokuviin ja taiteeseen ylipäätään tulee, elämme vaikeassa maailmassa. Elokuvantekijät joutuvat varmasti jatkuvasti väistelemään miinoja sen suhteen, mistä saisi puhua ja millaisia tarinoita saisi esittää. Näin on mahdollisesti tapahtunut myös elokuvan Paksuna suhteen.

Katherine Heigl esittää elokuvassa uraansa keskittynyttä mediapersoonaa Alisonia, joka päätyy alkoholin vaikutuksen alaisena sänkyyn pilveä polttavan Benin kanssa. Yllättäen Alison tulee raskaaksi, ja tiukasta tilanteesta saadaankin sitten ammennettua melkoinen määrä huumoria.

Kun Katherine Heigliä myöhemmin haastateltiin Vanity Fairissä, myönsi hän nauttineensa työskentelystä miespääosaa näytelleen Seth Rogenin ja ohjaaja Judd Apatow'n kanssa. Hän kuitenkin huomautti, että elokuva oli "hieman seksistinen", sillä se esitti naiset huumorintajuttomina ja tiukkoina äkäpusseina ja miehet rakastettavina ja hassuina hauskanpitäjinä. Ohjaaja Apatow puolestaan väitti myöhemmin, että elokuva käsittelee juurikin sitä, kuinka miehet usein ovat kylmän tunteettomia naisten tarpeille.

Niin tai näin, Paksuna esitetään TV5:llä keskiviikkona kello 22.05.

Julkaistu 15.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot